Vi erbjuder bl.a. tjänster som golvläggning och badrumsrenovering

Hos oss får du ett fast offertpris på totalrenoveringen eller löpande timpris om du önskar det!

Vi hjälper dig från idé till förverkligande. Vi är GVK-Auktoriserat inom plast/våtrum och keramik vilket ger extra trygghet för dig som kund.

Du får hjälp hela vägen:

Vi samordnar elektriker, VVS och byggare.Vi tar mått och lämnar förslag på lösningar. Vi river ut befintlig inredning och ytskikt. Vi spacklar, renoverar väggar och fuktisolerar när det behövs. Vi lägger/sätter golv- och väggbeklädnad. Vi flytspacklar golv med egen spackelpump, från 1-25 ton.

Golv

Vi förser privatbostäder, bostadsförvaltare, butiker, industri, kontor, dagis, skolor osv med golvprodukter av hög kvalitet och med högsta servicegrad.

Väggar

På samma sätt som golven kräver ett stort kunnande och lång erfarenhet behövs detta även vid väggarbeten. Eftersom både underarbetet och ytskiktet är en mycket viktigt vid arbeten i våtutrymmen är våra golvläggare och plattsättare utbildade av GVK . Vi arbetar bara med godkända väggplastmattor, samt med kakel monterade av GVK godkända tätskikt.

Miljö

Företaget arbetar ständigt för att förbättra hanteringen av material. Miljöpolicy finns. Vi är anslutna till Golvbranschens återvinningssystem.